Akademija

kolekcija-2016-header-06
Forme
Thank you for applying to our Academy.
We will get in touch with you in the shortest time possible.
An error occurred. Please retry later or get in touch with us via telephone.
Sending ...

Application form

Akademija

Oblikovanje las je umetnost

V našem delu se neprestano prepletajo individualnost, osebne lastnosti, moda in življenjski slog. Če hočemo biti uspešni strokovnjaki za lase, pri našem delu ne bo šlo brez nenehnega izobraževanja in prenašanja aktualnih trendov v prakso.

 

Ker se frizerstvo neprenehoma razvija, je naš poklic dinamičen in ni nikoli dolgočasen. Velikokrat pa se zgodi, da novosti ne znamo izkoristiti in ima naš uspeh kratek rok trajanja, saj naši gostje niso zadovoljni s storitvami.

 

Dragi kolegi in kolegice, na naših strokovnih tečajih lahko zato pričakujete razumljivo in učinkovito spoznavanje novosti v frizerstvu. Na preprost način vam bomo po korakih prikazali najnovejše tehnike striženja in barvanja, nato pa boste predstavljene tehnike lahko tudi sam preizkusili pri delu z našimi modeli. Predstavili vam bomo še delo v Mič Styling salonih ter se z vami pogovorili o uspehih in izzivih, s katerimi se srečujete v lastnem salonu.

Da bi Vam zagotovili učinkovito učno izkušnjo, je število tečajnikov omejeno: pet tečajnikov na mentorja.

 

 

MAVRIČNI VRTINEC
Modne tehnike barvanja z Matjažem Okornom

Tečaj je namenjen frizerjem, ki želijo svoje znanje obarvati z najnovejšimi triki vodilnega barvnega tehnika pri Mič Stylingu. Okornov perfekcionizem nas včasih navdušuje, včasih pa nervira. A njegove barvne kreacije vsakega razorožijo! Vedno nasmejan, pogosto zamišljen in nikoli slabe volje. Vrhunski kolorist, ki se – ko ne šola – redno udeležuje mednarodnih Paul Mitchell izobraževanj, na svet pa vedno gleda skozi rožnata očala. Tečaj je odlična priložnost, da skoznje pogledate tudi vi!

 

Tečaj se bo izvajal na lutkah, ki jih udeleženci obdržijo. Matjaž bo po načelu ”Look & Learn” predstavil tri različne tehnike barvanja, nato bodo udeleženci tečaja ”Step by Step” samostojno izvedli vse tri tehnike. Ves material priskrbi organizator.

 

Kdaj: ponedeljek, 15.2.2016, od 9.00 do 17.00
Kje: Mič Styling Paul Mitchell Šola, Rožna dolina cesta VI/7, Ljubljana
Cena: 220 € (DDV je vključen v ceno)
Dodatne informacije in prijave: anamarija.ludvik@micstyling.si

UKROTITE NEUKROTLJIVE
Turkove tehnike striženja za kodre

Se tudi vi kdaj zapletete v kodre? Tomaž Turk, kreativni direktor Mič Stylinga in vodja Art Teama, pravi, da je formula za uspeh, da približate frizuro osebnosti stranke. Obenem pa morate upoštevati strukturo in teksturo njenih las. Na strokovnem seminarju vam bo razkril kako ukrotiti kodre. Skozi demonstracijo tehnik, ki jih je Tomaž razvil zaradi lastne radovednosti in želje, da rešuje lasne izzive strank, vam bo dokazal, da striženje kodrov ni tako zvito, kot se zdi na prvi pogled.

 

Tečaj se bo izvajal na lutkah, ki jih udeleženci obdržijo. Tomaž bo po načelu ”Look & Learn” predstavil tri različne tehnike striženja, nato bodo udeleženci tečaja ”Step by Step” samostojno izvedli vse tri tehnike.

 

Kdaj: ponedeljek, 14.3.2016, od 9.00 do 17.00
Kje: Mič Styling Paul Mitchell Šola, Rožna dolina cesta VI/7, Ljubljana
Cena: 190 € (DDV je vključen v ceno)
Dodatne informacije in prijave: anamarija.ludvik@micstyling.si

USODNI 'DA'
Poročne tehnike spenjanja z Manójem

Manó je najmanjši član Mič Styling Art Teama zato, pravi, so njegove pričeske vedno najbolj ekstravagantne. Verjame, da je ključ do uspeha nenehen razvoj, zato se kot Paul Mitchell edukator redno udeležuje tudi mednarodnih izobraževanj. Na tokratnem tečaju bo prikazal kako združiti visoko modo in salonsko delo ter razkril vse ključne trenutke v komunikaciji s stranko, ki odločajo o končnem uspehu. Tečaj vas bo dodobra pripravil na sezono spenjanja, ki je pred vrati.

 

Tečaj se bo izvajal na lutkah. Manó bo po načelu ”Look & Learn” predstavil štiri različne tehnike spenjanja, udeleženci tečaja pa bodo ”Step by Step” samostojno izvedli dve tehniki.

 

Kdaj: ponedeljek, 14.3.2016, od 9.00 do 15.00
Kje: Mič Styling Paul Mitchell Šola, Rožna dolina cesta VI/7, Ljubljana
Cena: 150 € (DDV je vključen v ceno)
Dodatne informacije in prijave: anamarija.ludvik@micstyling.si

SNEMAMO!
Oblikovanje las na setu z Borutom Novakom

Frizer, ki ustvarja tiste popolne sijoče kodre v reklamnih spotih za Garnier in Pantene. Borut Novak ima svoj salon tako rekoč vedno pri roki. S snemalno torbo, ga iz tira ne vrže nobena zahteva – pa naj bo to sprememba pričeske na vrhu Nanosa ali pa volumen las, ki mora zdržati ure in ure v pregreti Ljubljani. Tečaj je izvrstna priložnost za frizerje in umetnike ličenja, ki želijo na snemanjih obvladati tudi tistih 300 kosmatih.

 

Tečaj se bo izvajal na lutkah. Borut bo po načelu ”Look & Learn” predstavil štiri različne tehnike oblikovanja las, udeleženci tečaja pa bodo ”Step by Step” samostojno izvedli dve tehniki.

 

Kdaj: ponedeljek, 9.5.2016, od 9.00 do 15.00
Kje: Mič Styling Paul Mitchell Šola, Rožna dolina cesta VI/7, Ljubljana
Cena: 150 € (DDV je vključen v ceno)
Dodatne informacije in prijave: anamarija.ludvik@micstyling.si

INDIVIDUALNA ŠOLANJA
Učna izkušnja po vaši meri

»Povej mi in najverjetneje bom pozabil.
Pokaži mi in mogoče si bom zapomnil.
Vključi me in zagotovo se bom naučil.«

(B. F.)

 

Prepričani smo, da je konstantno učenje in razvijanje lastnih veščin edina prava pot do uspeha. Tudi mi se nenehno učimo in v skladu s to filozofijo, smo v okviru Mič Styling Akademije pripravljeni sprejeti katerikoli izziv in pripraviti šolanje, ki bo ustrezalo prav vašim željam in vam omogočilo edinstveno učno izkušnjo. Nudimo vam individualne tečaje ali šolanje v vašem salonu. V kolikor vas zanima, prosimo, da nas kontaktirate za ponudbo.

 

anamarija.ludvik@micstyling.si