Mič Styling Paul Mitchell Šola

kolekcija-2016-header-07

Vaše možnosti so brezmejne!

Kreativna frizerska šola deluje pod okriljem ameriške licence Paul Mitchell in svoje varovance uči in neguje v najbolj kreativno dovršene frizerje.

V Mič Styling Paul Mitchell Šoli se trudimo iz vsakega izvleči najboljše, tj. iskati najboljše v ljudeh in situacijah, spreminjati življenja, iskati poti in puščati sledi, ohranjati planet ter pri tem ohraniti sebe. Da, sledimo kodeksu oblačenja, zahtevamo prisotnost in postavljamo visoke ter zahtevne standarde izobraževanja in ostala pravila za uspešno delovanje organizacije. Temu primerno pa nudimo varno in prijazno okolje, v katerem najdete izkušene mentorje in nadarjene kolege, si oblikujete pozitivno samopodobo in izboljšate samozavest ter postanete več, kot ste si kdajkoli upali predstavljati.

Dodatne informacije: katja@micstyling.si

VERIFICIRAN PROGRAM FRIZER

Kot prva tovrstna šola v Evropi, ki deluje po ameriški licenci šole Paul Mitchell The School, želimo ponuditi kakovostni izobraževalni sistem in pripraviti bodoče profesionalce, da bodo samozavestno in uspešno opravljali vsakršno salonsko delo ter si gradili svojo bazo zvestih gostov.
Posebno pozornost namenjamo gradnji osnov in temeljev, saj ravno s tem pomagamo našim ekipam dosegati vrhunske rezultate. Poslanstvo naše šole je, da na prvo mesto postavljamo posameznika, saj verjamemo, da le na ta način lahko dosežemo uspeh.

Bodoči profesionalci svoj potencial razvijajo pod budnim očesom vrhunskih frizerjev, mojstrov ličenja in ostalih strokovnjakov, kvalificiranih za izobraževanje, ki so aktivni na svojih strokovnih področjih.

Dodatne informacije in prijave: katja@micstyling.si

DODATNO PRAKTIČNO IZOBRAŽEVANJE ZA FRIZERJE

V frizerstvu se modni trendi nenehno spreminjajo. Vsakodnevno lahko spremljamo novosti in prav to vnaša svežino v naš poklic. Vendar pa se velikokrat zgodi, da se jih ne upamo uporabljati pri našem delu. Posledično, na žalost, upada naša uspešnost in seveda zadovoljstvo naših strank. Dodatno praktično izobraževanje za frizerje vsebuje strokovne module, kjer se teoretično pridobljeno znanje prenaša v praktično delo s pomočjo strokovno usposobljenih mentorjev. Udeleženci pridobijo praktične izkušnje v striženju, barvanju, kemičnem obdelovanju las, servisu stranke, osebnem izgledu ter osebni higieni, osebni motivaciji in osebnostnem razvoju, naučijo se marketinških prijemov prodaje, razvijati mrežo strank, poslovne etike ter sanitarno-varnostnih predpisov, administracije salona ter se pripravijo na razgovor za službo.

MIČ STYLING PAUL MITCHELL ŠOLA stremi k temu, da s kvalitetnim izobraževalnim sistemom na podlagi učnega načrta, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj, frizerjem omogoči lažji profesionalni vstop v lepotno industrijo.

 

Dodatne informacije in prijave: katja@micstyling.si

SPECIALIZACIJA BRIVEC

Program je namenjen vsem frizerjem z dokončano frizersko šolo oziroma frizerjem, ki svoje delo že opravljajo, in se želijo specializirati za poklic brivca.

 

Sklopi brivske specializacije

1. Filozofija brivskega poklica
2. Norme in standardi
3. Predpriprava in zaključevanje stranke
4. Moško striženje
5. Britje
6. Trženje in promocija
7. Delo na modelih

Izobraževali vas bodo naši izkušeni mentorji in strokovnjaki.

 

Teoretični del obsega 10 srečanj (50 pedagoških ur) od oktobra do sredine decembra 2018 in poteka vsako sredo od 16.30 do 20.30. Pokriva vse sklope brivske specializacije, bodoči brivec dela na lutki.

 

Praktično usposabljanje poteka od januarja do junija 2019 ob sredah od 16.30 do 20.30. V salonu pod vodstvom mentorjev bodoči brivec samostojno sprejema moške stranke in preizkuša osvojeno znanje.

 

Praktično delo v Ljubljanskem brivcu traja en teden v salonu Ljubljanski brivec, kjer se bodoči brivec spozna z načinom dela v brivnici.

 

Organizacija izobraževanja

Brivska specializacija je enoletni program izobraževanja, ki traja od oktobra 2018 do junija 2019, ko se zaključi z izpitom in diplomo.

 

Dodatne informacije in prijave: sola@micstyling.si